STEPTEAM VELUWe-step

Beste Steppers,

Ik wil ons graag even kort aan jullie voorstellen.
Karin van Angeren en ik (Edwin) zijn een aantal jaren geleden een verhuurbedrijf en webshop begonnen.
Erg leuk en Karin stept nu 1 1/2 jaar 2 a 3 keer in de week met een groepje door de bossen en over de heide rondom Ede (De Veluwe).
De natuur is hier geweldig(tegen Park de Hoge Veluwe aan) en wij steppen zowel op verharde, maar ook op onverharde wegen.
Karin sluit de steptocht vaak af met met een klein half uurtje Yoga.

 

 Bel ons 06-15501606 of stuur een mail

 

Weersverwachting
Ede
Meer weer in Ede

Laat een leuk bericht achter.

E-step toertocht

Afgelopen weekend zijn wij meiden een gezellig weekend op pad geweest. Verschillende activiteiten stonden op het programma, waaronder met de e-step de Ginkelse route volgen. Bij aankomst stonden de e-steps al klaar en hebben we genoten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. Na een kort gezellig praatje waarin de route werd toegelicht en de werking van de e-step konden we op pad. We hadden ten eerste ontzettend geluk met het mooie zonnige weer, maar ook de route was leuk, mooi, gezellig maar ook vol met hindernissen. We kwamen er al snel achter dat de weg die we moesten volgen was afgesloten, met een kort telefoontje waren we zo weer onderweg. Ook pech onderweg is geen probleem want binnen een mum van tijd konden we na reparatie weer de weg vervolgen. We hebben tijd aan ons zelf gehad en genoten van het weer, de route en de gezelligheid. Wij vinden het een enorme aanrader, een onwijs vriendelijke en goede service bij veluwe-step. Bedankt Edwin voor de leuke dag!

Op stap met de meiden in de frisse lucht!!

Lekker even door de bossen toeren zonder al te veel moeite!
Wat een bekijks hadden we en wat een lol!
We hebben onderweg aan promotie gedaan en flyers uitgedeeld. Iedereen vond het een leuk idee en wij hadden gelukkig mazzel met het weer!!

Heerlijk geluncht op de heuvel bij de picknick tafel waar een aardige meneer, op ligfiets, plaats voor ons maakte.
Natuurlijk ook fout gereden!! En we waren nog zo gewaarschuwd door Edwin!!
Laatste stukje moest ik zelfs nog mee steppen maar dat mocht de pret niet drukken!!
Super leuk!! Bedankt Edwin!! En..
groetjes aan je vrouw!!

Nieuw bericht