STEPTEAM VELUWe-step

Beste Steppers,

Ik wil ons graag even kort aan jullie voorstellen.
Karin van Angeren en ik (Edwin) zijn een aantal jaren geleden een verhuurbedrijf en webshop begonnen.
Erg leuk en Karin stept nu 1 1/2 jaar 2 a 3 keer in de week met een groepje door de bossen en over de heide rondom Ede (De Veluwe).
De natuur is hier geweldig(tegen Park de Hoge Veluwe aan) en wij steppen zowel op verharde, maar ook op onverharde wegen.
Karin sluit de steptocht vaak af met met een klein half uurtje Yoga.

 

 Bel ons 06-15501606 of stuur een mail

 

Weersverwachting
Ede
Meer weer in Ede

Laat een leuk bericht achter.

Reactie

Afgelopen zondag hadden we (9 volwassenen) om 11.00 uur e-steps gereserveerd. Zaterdagmiddag nam Edwin (van Veluwe E-step) contact met me op om door te geven dat het zou gaan regenen op zondagmorgen. Dan is het niet leuk, later op de dag word het droog. Verschoven naar 13.00 uur. Zondagmorgen heeft hij weer contact met me opgenomen en gaf hij aan dat we vrij waren in de keuze, doen of niet.
Dat is service. We hakten de knoop door en hebben het gedaan. Ik kan alleen maar zeggen dat we ons herkennen in de overige reacties zoals ontvangst, stress reacties bij vertrek, Benidorm Basterds gevoel etc.
Prima idee om, in ons geval, voor een familieuitje te plannen. Ook voor de oudste van het stel, 71 jaar, was het een fijne ervaring. Edwin en Veluwe E-step hebben wij als bijzonder, prettig en plezierig ervaren. Aan te bevelen.

verrassingstour

Zondagmiddag half 2, het was warm en zonnig weer.Het beloofde een spannende middag te worden.We gingen met z'n zessen,mijn 2 zussen,2 zwagers, mijn man en ik On Tour! Op naar de kazerne,waar we van start gingen. Wij kregen een hartelijk ontvangst met koffie en koekjes van Edwin. Vervolgens kregen we allemaal een mooi gekleurd koeltasje met broodjes, wat te drinken, een appeltje voor de dorst en een lekkere versnapering mee, altijd goed! Na de uitleg gingen we op pad. Lachen, gieren, brullen was het en kreten van oehhh, dat durf ik niet!!!!Sommigen hadden wat te kampen met beginnersstress, maar na wat oefening vervolgden we vlot onze tour, richting bos en heide.Onderweg was het echt genieten van de steps en alles om ons heen, prachtig. Na een kilometer of wat, troffen we een picknicktafel aan, DE plek om even bij te tanken[haha]koeltasjes van de steps en aanvallen.Helemaal aangesterkt gingen we weer op pad, richting De Mossel, waar we onder grote belangstelling van onze fietsende medemens, de steps aan de stroom legden, en neerstreken op het zonnige terras, en een drankje namen. Na deze tussenstop vervolgden wij wederom onze tour. door hoe de mensen na ons keken, echt lachen hoor, voelden wij ons net De Benidorm Bastards [haha]We konden het niet laten om even helemaal plat op de steps, voluit te scheuren en sorry ook nog te toeteren.echt heel cool!!! Maar na deze uitspattingen zijn we rustig en genietend verder [gestept] Veel te snel kwamen we aan bij Juffrouw Tok, waar we natuurlijk ook een drankje nuttigden, en ja hoor, daar kon best een bitterballetje bij.Het was goed toeven op het terras, maar....voordat het te gezellig werd stapten we weer op de steps om richting de kazerne te rijden.Onderweg zagen we Edwin die foto's van ons nam, erg leuk. Veel te snel kwamen we aan op de kazerne, waar we om het hardst het laatste stuk aflegden. Daar stond Edwin aan de finish, hier maakte hij nog een mooie groepsfoto van ons!Zo kunnen wij nog nagenieten van een geweldige leuke middag. Edwin namens ons allemaal, Bedankt, het was TOP!!!

Nieuw bericht