Steppen en Workshop Instagram Wesinthewild

Instagram workshop

Instagram fotograaf Wesley Glasmacher, ook wel bekend als Wesinthewild op instagram, geeft instagram workshop die je niet mag missen.Bijvoorbeeld een workshopvoor de beginnende instagrammer, voor de instagrammer die wil groeien en voor de zakelijke markt. Er zijn vele aanbiedingen op internet om een instagram workshop te volgen. Echter valt het op dat deze aanbieders zelf weinig volgers op instagram hebben en een lage engagement hebben. Ik zal u mijn ervaring delen en laten zien waarom mijn account meer dan 46 duizend volgers heeft.
Hoe zet je instagram zakelijk in? Alle ins en outs om je account “instagram prooved” te krijgen. Waar moet je aan denken om meer volgers te krijgen en nog belangrijker, hoe houd je hen tevreden. Bouw een eigen community op en zorg voor een succesvolle account op instagram
#communityfirst

Teambuilding

Samen met je collega’s op pad om samen foto’s te maken voor het bedrijf?
De krachttermen of slogan van een organisatie omzetten naar mooie foto’s?
Nu kan het! 
#teamwork

Steppen en Lasergamen

Lasergame is een activiteit vergelijkbaar met paintballen. In lasergames schiet je alleen niet met verfkogels (zoals bij paintball), maar met infraroodlicht! Deze infraroodstralen zijn dezelfde als van de afstandsbediening van uw tv en dus volkomen veilig. Een lasergame kan gespeeld worden in een individuele en teammodus, het is dan ook een perfecte teambuildingactiviteit. De bediening van de laser geweer is simpel. Lasergame met deze setjes wordt aangeraden in bossen, parken, kantoor of een loods. Elke locatie die obstakels bevat waar achter je dekking kunt zoeken, is met andere woorden perfect voor een lasergame.Deze lasergames kunt u zowel indoor als outdoor spelen, de reikwijdte van deze laser geweren kunt u dan ook instellen afhankelijk van de locatie.Lasergame is een activiteit vergelijkbaar met paintballen. In lasergames schiet je alleen niet met verfkogels (zoals bij paintball), maar met infraroodlicht! Deze infraroodstralen zijn dezelfde als van de afstandsbediening van uw tv en dus volkomen veilig. Een lasergame kan gespeeld worden in een individuele en teammodus, het is dan ook een perfecte teambuildingactiviteit. De bediening van de laser geweer is simpel. Lasergame met deze setjes wordt aangeraden in bossen, parken, kantoor of een loods. Elke locatie die obstakels bevat waar achter je dekking kunt zoeken, is met andere woorden perfect voor een lasergame.Deze lasergames kunt u zowel indoor als outdoor spelen, de reikwijdte van deze laser geweren kunt u dan ook instellen afhankelijk van de locatie.

Het lasergame geweer

De lasergame geweren geven licht als je geraakt wordt en beschikken over een terugslag als je schiet, wat de spelervaring realistischer maakt. Omdat alles duidelijk verlicht wordt, zijn ze zeer geschikt voor nachtspellen. Ze zijn makkelijk in te stellen en op te starten. Je kan twee teams selecteren en kiezen tussen 10 of 25 levens. Zo is het ook mogelijk om zwakkere spelers 25 levens te geven en betere spelers 10 levens.De laser geweren worden geleverd met een opgeladen batterij en gaan dus makkelijk het hele weekend mee.Deze laser geweren werken niet met de vesten zoals u soms bij lasergame bedrijven ziet, alles zit op het geweer zelf. Wat u nodig heeft om te lasergame is een spannende locatie, spelers en deze laser geweren.

Steppen en een Kookworkshop

Koken is genieten. Samen gezellig lekker eten en drinken. Smaken leren combineren van groenten, vlees, vis en kruiden.
Koken is creëren. Iets nieuws en moois maken. Met verse ingrediënten, helder water, vuur en vlammen, glanzende pannen en glimmende messen.Chef-kok Stefan van der Meeren zwaait de scepter in de kookstudio, daarnaast is Purdey-Ann van der Meeren gastvrouw. Zij zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens de workshops.In de voormalige officierskeuken van de Elias Beekmankazerne in Ede bevindt zich de kookstudio van Ede aan de KOOK. Op deze unieke locatie verzorgen wij kookworkshops in verschillende stijlen. In een ontspannen sfeer wordt er gezamenlijk een lunch of diner bereid om hier vervolgens van te genieten.

De workshops van Ede aan de KOOK bestaan uit 4 gangen menu’s met verschillende hoofdthema’s. 

De kosten van een workshop zijn vanaf € 55,- per persoon, met een minimum van 8 personen.

Ede aan de KOOK biedt de volgende workshops aan:

  • 4-gangen seizoensmenu, koken met regionale seizoensproducten.
  • Italiaanse workshop, meer dan alleen pizza en pasta.
  • Workshop met wild van de Veluwe (alleen in het wildseizoen)
  • Moleculair koken, vernieuwend en spannend.
  • Koken met bier, iedere gang bereid met één speciale biersoort.
  • Vegetarische workshop, om hiervan te genieten hoef je geen vegetariër te zijn.
  • Workshop op maat, een kookworkshop op maat gemaakt naar uw wensen.

Een workshop duurt ongeveer 4 uur. In de eerste 2 uur maakt u kennis met de ingrediënten en gaat u de gerechten voorbereiden. Vervolgens gaat u van de zelfgemaakte gerechten genieten aan een sfeervolle gedekte tafel.

Steppen en pijl en boog schieten

Archery Tag huren

Nieuw in Nederland:    Archery Tag!    Je eigen archery tag op je eigen locatie zo lang als je wilt.Met de Larp pijlen kan je veilig op elkaar schieten. Door de veiligheidsmaskers en de zachte pijlen hoef je je over de veiligheid geen zorgen te maken. Deze variant is weer eens wat anders dan paintball en spannender dan lasergame. Je kan dit spel spelen op je eigen terrein, in je eigen gebouw of in het bos. Dit spel is geschikt vanaf 14 jaar.

Deze archery tag pijl en boog set geef je gegarandeerd een spannend en uniek programma voor jouw activiteit.

Pijl en Boog

Deze Archery tag set is ook geschikt voor ‘normaal’ pijlen en boog schieten. Je huurt dezelfde set voor op je eigen locatie zo lang als je wilt voor maar 90 euro per speeldag voor 10 bogen (of meer). Normaal doe je dit tegen een hoge prijs bij een outdoor bedrijf. Zelf aanschaffen is vaak te duur, en de veiligheid ook een probleem. Larp pijlen bieden ideaal oplossing.