Bedrijfsuitje voor grote groepen bij de Heidebrouwerij

Wij kunnen een fantastisch programma samenstellen voor een bedrijfsuitje van wel 100 tot 150 personen.Dit alles doen wij dan bij de Heidebrouwerij op de Prins Maurits Kazerne. Een geweldig vertrekpunt voor een leuke tocht op de step (Kickbike) over De Veluwe. Wij delen de mensen op in verschillende groepen en wisselen de aktiviteiten af waarvoor die dag is gekozen.

U kunt hierbij denken aan:

  • Steppen (Kickbike) en/of E-step of E-fiets

  • Klootschieten

  • Museum en uitleg over Ede in de Oorlog bij het MHP

  • Rondleiding over de Kazerne met uitleg over de 2e WO

  • Bierproeven

  • Zelf bier brouwen o.l.v.Brouwmeester Gerrit Hammink

  • Lunch

  • Avondeten (BBQ,Buffet etc)

Prijzen op aanvraag.

Steppen over De Veluwe en bier proeven

Na een heerlijke tocht op de step over De Veluwe komt u terug op de Prins Maurits kazerne.Hier wordt u ontvangen door brouwmeester Gerrit en gaat u genieten van zijn gebrouwen bieren.Wilt u smaakexplosies ervaren? Het verschil proeven tussen pils en bier? Onder deskundige begeleiding wordt u mee op reis genomen om een brede range van ambachtelijke bieren te proeven.

Prijs vanaf € 18,75 p.p. (vanaf 10 personen)

Steppen over de Heide en zelf bier brouwen

U begint met een aktieve steptocht over De Veluwe door de prachtige bossen en over De Ginkelse heide rondom Ede.Bij terugkomst wacht onze brouwmeester Gerrit u op met een drankje en gaat het brouwen beginnen.Uw eigen bier, door u zelf gebrouwen? En zelfs met eigen etiketten? Dat kan! Onder begeleiding van onze Brouwmeester gaat u uw eigen bier maken. Tijdens een ruim 3 uur durende workshop wordt u ingewijd in de wereld van het brouwen. Ervaar hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werkt u met natuurlijke ingrediënten en kunt u tijdens het drinken van uw eigen bier (ong. 8 weken later) uw gasten alles vertellen over maisschema’s, gisten en lagertanks.

Prijs vanaf € 57,50 p.p. 

 

Steppen met een Winter BBQ

Wij hebben verschillende tochten om op de Kickbike Sport G4 De Veluwe rondom Ede te ontdekken.De natuur is hier prachtig en ook als de blaadjes vallen of met een lekker winter zonnetje is het prima steppen.Bij terugkomst op de Prins Maurits Kazerne bij de Heidebrouwerij wachten dan de lekkere drankjes(Biertjes) en steken wij het vuur aan voor een heerlijke BBQ.

Prijs vanaf € 25,00 p.p.