Toerisme Gelderland

 

NieuwsRSS feed

TV-commercial en TV-serie


image

Sinds begin april neemt Toerisme Gelderland - een initiatief van het Veluws Bureau voor Toerisme, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland en Stichting Achterhoek Toerisme - deel aan een serie van twaalf televisie-uitzendingen op RTL4 in het programma 'Lekker weg in eigen land.' En het resultaat mag er zijn! De eerste Veluwe-uitzending  leverde met bijna 300.000 kijkers direct de hoogste kijkcijfers op van alle RTL 4-programa's voor 18.00 uur.

Afgelopen zaterdag is ook de toeristische commercial in première gegaan. Bekende Gelderlander Marlies Claasen zorgt voor de presentatie en voice-over. De commercial wordt uitgezonden op de zenders SBS6, Veronica en Net5. Later dit jaar wordt de commercial ook op andere zenders uitgezonden.

De Veluwe is al de meest bekende toeristische regio van Nederland. Door deze activiteiten wordt een bezoek nog aantrekkelijker door deze activiteiten. En extra bezoekers zorgen voor meer omzet bij toeristische ondernemers.

Klik hier voor een preview van de algemene commercial en compilatie van de televisie-uitzendingen of hier voor de Veluwecommercial

De campagne, die later dit jaar nog uitgebreid wordt met tijdschrift- en dagblad advertenties is mogelijk gemaakt door samenwerking van het toeristisch recreatief bedrijfsleven, Toerisme Gelderland en de provincie Gelderland. Gedeputeerde Jan-Jacob van Dijk heeft op 14 mei jl. op Radio Kootwijk het officiële startsein gegeven van de campagne.

Meer informatie over de campagne vindt u in de campagnekrant.

De Veluwe is al de meest bekende toeristisch regio van Nederland. Door deze activiteiten wordt een bezoek nog aantrekkelijker door deze activiteiten. En extra bezoekers zorgen voor meer omzet bij toeristische ondernemers.