Steppen en lunchen bij Boerderij Mossel

Huur een step en ontdek De Veluwe tussen Ede en Otterlo.Een prachtige omgeving met veel wilde dieren en prachtige heide.
Na een tocht van 1 a 1 1/2 uur uur kom je dan bij Boerderij Mossel en kan je genieten van een heerlijke lunch.
 

Theeschenkerij

Naast de verhuur van de boerderij is er op Mossel ook een idyllische theeschenkerij

Wist u dat de theeschenkerij al sinds begin jaren '40 bestaat?

Het prachtige terras is een favoriete trekpleister voor de vele fietsers die tijdens hun inspannende fietstochten toe zijn aan een heerlijk kopje koffie met appelgebak, een tosti of misschien wel een lekker koel biertje.

Ook aan de kinderen is gedacht: terwijl de ouders van hun cappuccino genieten kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin!
Daarnaast hebben we sinds de zomer van 2013 vlakbij het terras een aantal plaatsen waar ruiters hun paard kunnen vastzetten zodat ze ongestoord van een drankje of hapje kunnen genieten.
Als het weer wat minder mooi is biedt onze schaapskooi een overdekte plek om even uit te rusten en te schuilen voor de regen.
De schaapskooi is ook geschikt voor vergaderingen, lunches, bbq's etc

Prijs op aanvraag

 

Steproute Battlefield Ginkelse Heide

Deze fietsroute voert u langs historische plekken, waar zich gedurende de eerste dagen van de operatie Market (het luchtlandingsgedeelte van operatie Market Garden) de slag om de Ginkelse Heide afspeelde.De in kleur uitgegeven fietsroute is tijdens openingsuren verkrijgbaar in het Militair Historisch Informatiepunt (MHIP)  gelocaliseerd op de voormalige Prins Mauritskazerne in Ede. Het MHIP is tevens het startpunt van de route. De lengte van de route bedraagt 15 kilometer, de prijs 1 euro.De Slag om de Ginkelse Heide was een onderdeel van de Slag om Arnhem.

Prijs vanaf  €13,50 p.p.

 Toertocht E-step met koffie en appeltaart bij Boerderij Mossel

Na een kleine 10 km over de Ginkelse Heide en door het bos op de electrische step kunt u genieten van een lekkere kop koffie en appeltaart met slagroom bij Boerderij De Mossel.U stopt bij de uitkijktoren en rijdt door een gebied waar wilde paarden,schotse hooglanders en herten te zien zijn.Na de stop gaat het richting het Natuurcentrum en de schaapskooi en over de heide terug naar Veluwe-step.

Prijs vanaf 30,00 p.p.

U kunt uw (E)-step toertocht ook combineren met :

  • Lasergamen of Pijl en Boog schieten (Archery tag)
  • Bezoek aan de schaapskooi
  • Airborne-luchtlandingen op de Ginkelse Heide
  • Pannenkoekenhuis De Langenberg
  • Pizza & Pizza
  • Wild kijken op de Veluwe
  • Vliegeren op de Ginkelse Heide

Wilt u het uitje combineren met een vergadering,afdelingsoverleg of een presentatie,dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden.