NIEUW:Steppen en Yoga op de Ginkelse Heide

Heeft u altijd al eens kennis willen maken met Yoga? Karin verzorgt een actieve en ontspannende workshop,waarbij wij Yoga combineren met een kleine tocht op de step. Wij hebben een aantal prachtige locaties uitgezocht op de Ginkelse en Edese Heide. Als workshop is dit heel erg geschikt voor een bedrijfsuitje,vriendenuitje of met de familie. Trek makkelijke kleding aan en de step en yogamat verzorgen wij.

Prijs vanaf € 15,00 p.p.

Steppen en lunchen bij Boerderij Mossel

Huur een step en ontdek De Veluwe tussen Ede en Otterlo.Een prachtige omgeving met veel wilde dieren en prachtige heide.
Na een tocht van 1 a 1 1/2 uur uur kom je dan bij Boerderij Mossel en kan je genieten van een heerlijke lunch.
 

Theeschenkerij

Naast de verhuur van de boerderij is er op Mossel ook een idyllische theeschenkerij

Wist u dat de theeschenkerij al sinds begin jaren '40 bestaat?

Het prachtige terras is een favoriete trekpleister voor de vele fietsers die tijdens hun inspannende fietstochten toe zijn aan een heerlijk kopje koffie met appelgebak, een tosti of misschien wel een lekker koel biertje.

Ook aan de kinderen is gedacht: terwijl de ouders van hun cappuccino genieten kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin!
Daarnaast hebben we sinds de zomer van 2013 vlakbij het terras een aantal plaatsen waar ruiters hun paard kunnen vastzetten zodat ze ongestoord van een drankje of hapje kunnen genieten.
Als het weer wat minder mooi is biedt onze schaapskooi een overdekte plek om even uit te rusten en te schuilen voor de regen.
De schaapskooi is ook geschikt voor vergaderingen, lunches, bbq's etc

Prijs op aanvraag

 

Steproute Battlefield Ginkelse Heide

Deze fietsroute voert u langs historische plekken, waar zich gedurende de eerste dagen van de operatie Market (het luchtlandingsgedeelte van operatie Market Garden) de slag om de Ginkelse Heide afspeelde.De in kleur uitgegeven fietsroute is tijdens openingsuren verkrijgbaar in het Militair Historisch Informatiepunt (MHIP) en aan de balie van de Veluwse Heidebrouwerij, beide gelocaliseerd op de voormalige Prins Mauritskazerne in Ede. Het MHIP is tevens het startpunt van de route. De lengte van de route bedraagt 15 kilometer, de prijs 1 euro.De Slag om de Ginkelse Heide was een onderdeel van de Slag om Arnhem.

Prijs vanaf  €11,00 p.p.

 Toertocht E-step met koffie en appeltaart bij Boerderij Mossel

Na een kleine 10 km over de Ginkelse Heide en door het bos op de electrische step kunt u genieten van een lekkere kop koffie en appeltaart met slagroom bij Boerderij De Mossel.U stopt bij de uitkijktoren en rijdt door een gebied waar wilde paarden,schotse hooglanders en herten te zien zijn.Na de stop gaat het richting het Natuurcentrum en de schaapskooi en over de heide terug naar de Prins Maurits Kazerne.

Prijs vanaf 33,00 p.p.

Toertocht E-step en Picknick op de hei of in het bos

Leuke toertocht over de Ginkelse heide en door de bossen.U komt langs de uitkijktoren met een fantastisch uitzicht en komt o.a.langs boerderij De Mossel,het Natuurcentrum,Juffrouw Tok,Pannenkokenhuis De Langenberg en de Veluwse bierbrouwerij.Je krijgt een picknicktasje mee met drinken,broodjes,fruit en iets lekkers om onderweg een stop te maken en gezellig met elkaar op te eten.

Prijzen vanaf  € 35,00 p.p.

U kunt uw (E)-step toertocht ook combineren met :

  • Barbeque
  • Lasergamen of Pijl en Boog schieten (Archery tag)
  • Bezoek aan de schaapskooi
  • Airborne-luchtlandingen op de Ginkelse Heide
  • Pannenkoekenhuis De Langenberg
  • Pizza & Pizza
  • Wild kijken op de Veluwe
  • In en Outdoor Paintballcentrum
  • Vliegeren op de Ginkelse Heide
  • Simia: klimbos, boogschieten en paintball

Wilt u het uitje combineren met een vergadering,afdelingsoverleg of een presentatie,dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden.