Vrijgezellenuitje:Leuke toertocht op de Tandemstep om nooit te vergeten

De grote dag is aangebroken: uzelf, een familielid, vriend of vriendin gaat trouwen. Wat daarbij niet mag ontbreken is natuurlijk een vrijgezellenuitje. Ede op De Veluwe is een uitstekende plek om dat uitje tot een groot succes te maken.Stap met z'n allen op een tandemstep en geniet van de prachtige natuur en u heeft met de leuke tocht ook nog een hoop lol.

Vriendenuitje:Een leuke toertocht over de Ginkelse Heide op de E-Kickbike step

Weet je niet wat je moet organiseren,dan ben je bij ons aan het juiste adres.Verras je vrienden of vriendinnen eens met een origineel vriendenuitje. Leer je vrienden op een andere manier kennen.Stap op de E-Kickbike,ondek de omgeving van Ede op de Veluwe en ga lekker met de groep picknicken op een hele mooie plek op de Ginkelse heide.

Familieuitje: Heerlijk genieten van de prachtige omgeving van Ede

Met veel moeite heb je een opening gevonden in alle agenda's. Iedereen leeft er weken naar toe. Vaak gebeurt het, als traditie, maar één keer per jaar,met een speciale reden of gewoon spontaan. Dan wil je ook dat je familieuitje echt iets bijzonders wordt.Met de Tandemstep of Kickbike de Veluwe over is een unieke en leuke ervaring. Gezellig met de hele familie op pad. Een onvergetelijk uitje voor een klein budget.

Bedrijfsuitje: Gezellig met collega's op de Tandemstep

Een bedrijfsuitje of personeelsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Er zijn verschillende manieren om een uitje in te vullen. Belangrijk is om jezelf af te vragen wat het doel van het uitje precies zal zijn? Is het bedoelt als een leuk afdelingsuitje om de andere mensen van de afdeling beter te leren kennen? Zo ja dan zit je goed bij VELUWE-step in Ede.Gezellig en ongedwongen op stap met de Tandemstep.Lekker genieten van de prachtige Veluwe en onderweg natuurlijk een hapje en een drankje op een leuk terrasje.